Previous Next

«Системно працюємо над розширенням мережі пунктів незламності на Полтавщині», – Дмитро Лунін

Надрукувати

В області збільшилася кількість пунктів незламності. Уже працюють 354 такі пункти. Зокрема, в Полтавському районі функціонують 138 осередків тепла та світла, у Кременчуцькому – 105, Лубенському – 38, Миргородському – 73. 

«Системно працюємо над розширенням мережі пунктів незламності на Полтавщині. Уже відкриті 354 такі пункти на території області. 310 організовані органами влади і місцевого самоврядування, 44 – ДСНС», – сказав начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін на апаратній нараді 23 січня.

Директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій ОВА Дмитро Мандріков розповів, що за участі представників структурних підрозділів ОВА у грудні обстежили 219 пунктів незламності. Серед виявлених недоліків: відсутність брендованих вивісок, автономного вуличного освітлення перед пунктом, таблички-вказівника напрямку руху до пункту. У деяких виявили недостатню кількість подовжувачів, запаролений Wi-Fi чи відсутній інтернет.

Очільник області наголосив, що на Полтавщині продовжуватимуть відкривати нові пункти незламності та вони мають відповідати всім вимогам.

Загалом в області мають функціонувати 476 таких об’єктів.