Previous Next

«Масштабна реконструкція Центру естетичного виховання у Миргороді вже завершена», – Дмитро Лунін

Надрукувати

Центр естетичного виховання у Миргороді – один із закладів, де наші діти отримують всебічний розвиток. Вже завершена його масштабна реконструкція. 

Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. 

«Масштабна реконструкція Центру естетичного виховання у Миргороді вже завершена. Для цього витратили більше 28 млн грн, із яких 4,6 млн грн – кошти з міського бюджету, 418,8 тис. грн – обласний бюджет і 23 млн грн – кошти Європейського інвестиційного банку», – зауважив Дмитро Лунін.

Замінили покрівлю, частково відремонтували фундамент, утеплили стіни, виконали внутрішнє оздоблення. Окремо провели заходи щодо заміни систем електро-, теплопостачання та вентиляції, створили умови безбар'єрності. 

Оновили сценічний майданчик і актовий зал. Його забезпечили спеціальним сценічним світлом, а згодом – і звуковим обладнанням.

«Близько 800 дітей відвідують різноманітні гуртки, студії та секції у Центрі. 10% вихованців – переселенці. Все буде Україна!», – зауважив Дмитро Лунін. 

Оперативно, достовірно та з перших вуст про ситуацію на Полтавщині читайте з офіційних джерел на зручних для вас майданчиках:

телеграм-канал – t.me/DMYTROLUNIN

сторінка в інстаграмі – instagram.com/dmytro.lunin

сторінка у фейсбуці – facebook.com/lunin.official.