Previous Next

Книжка для найменших читачів за кошти обласного бюджету

Надрукувати

17 січня у Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І.П. Котляревського відбулася творча зустріч із учителем української мови та літератури Полтавського міського ліцею №1 ім. І.П. Котляревського, Героєм України Тетяною Іванівною Балагурою.

Її ім’я добре відоме не лише педагогам і не лише Полтавщини - воно знане і в літературному світі, і, насамперед, в контексті сучасної молодіжної літератури України: як керівника літературно-мистецької студії «Перевесло», як уже постійного члена журі Міжнародного фестивалю «Рекітське сузір’я», як незмінного упорядника щорічного збірника дитячої творчості «Під крилом Перевесла», а віднедавна і як головного редактора сайту «Перевесло».

Тетяна Іванівна у творчій співпраці з донькою Інною та полтавським видавництвом «Дивосвіт» видала нову книжку для дітей дошкільного віку «Дивина». Книга випущена за кошти обласного бюджету на замовлення Департаменту інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА (далі-Департамент) за планом випуску соціально значущих видань.

Підтримати головну героїню дійства прийшли її учні та їх батьки, учасники студії «Перевесло», колеги, учні інших шкіл, директор видавництва «Дивосвіт» Ганна Грибан, представники Департаменту.