Previous Next

Гуманітарна допомога для мешканців Херсону, – Полтавський рибоохоронний патруль

Надрукувати

Полтавський рибоохоронний патруль надав допомогу Херсонцям самим необхідним, це зокрема: продукти харчування, засоби гігієни, вода, олія, консерви, картопля, цукор, макаронні вироби, крупи, а також смаколики для дітей (шоколад, цукерки, вафлі).

Працівники Управління Держрибагентства у Полтавській області спільно з волонтерами Кременчука за координації представників військової адміністрації Херсону й поліції організували перевезення гуманітарної допомоги та її безкоштовну роздачу.

Висловлюємо щирі слова вдячності всім промисловим рибалкам Градизька, які працюють в акваторії Кременчуцького водосховища, та долучилися до допомоги херсонцям продуктами харчування і не тільки.

Розуміємо, що на даний час дуже тяжко та на скільки важлива підтримка мирних жителів деокупованих регіонів, які опинилися в гірших умовах ніж живем ми.

Дякуємо всім причетним за підтримку, тож абсолютно неможливо уявити, як би Україна пройшла жахливі місяці повномасштабного вторгнення ворога без цих людей, які ставлять допомогу державі, війську та своїм співвітчизникам вище за власні потреби та інтереси.

Пишаємося кожним з тих, хто допомагає! Дбаймо один про одного та перемагаймо!

 

 

Управління Держрибагентства у Полтавській області