Previous Next

Дмитро Лунін вручив обласні відзнаки волонтерам Полтавщини

Надрукувати

5 грудня в Полтавській обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня волонтера.

Волонтерів та представників волонтерських організацій Полтавщини привітали начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін, перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко.

«Коли думаю про наших волонтерів, то перше, що спадає на думку, – це невтомні люди, для яких немає слова «неможливо». Вони стали невід'ємною частиною надійного тилу для ЗСУ. Рідними для переселенців. Опорою влади. – звернувся з вітальним словом Дмитро Лунін, – Українське волонтерство – це насамперед про готовність жертвувати собою. Наші волонтери – найяскравіший приклад єднання всіх українців заради Перемоги. Дякую Вам – невтомним, стійким, жертовним та чуйним. Ви – наша гордість. Слава Україні!».

До привітань доєднався перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко.

«Передаю слова вдячності від керівництва Полтавської обласної ради та всього депутатського корпусу. Кожен, хто сьогодні працює на своєму місці, робить максимально для країни й держави, – це також волонтер. І лікар – волонтер, і вчитель – волонтер. І люди, які цим займаються цим професійно, – від гарячих обідів до купівлі супутників. Для них немає нічого неможливого. Вони відчувають великий поклик, патріотично налаштовані і завдяки їм наближається день, який ми всі з вами очікуємо», – зауважив перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко.

Волонтерів нагородили Почесними грамотами Полтавської ОВА, обласної ради та подяками.