• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

ГТУЮ в Полтавській області презентувало результати роботи державних виконавців за 2018 рік

Результати роботи державних виконавців Полтавщини за минулий рік озвучили начальник Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Олег Тимченко та заступник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби - начальник Управління державної виконавчої служби Віталій Коноз на прес-конференції в ОКІА «Новини Полтавщини».

Як повідомив Віталій Коноз, протягом 2018 року примусовому виконанню підлягало майже 188 тис. виконавчих документів на суму близько 4 млрд грн.

«Фактичне виконання забезпечено по майже 41 тис. виконавчих документів, що становить 39,4% від кількості завершених виконавчих проваджень, на суму понад 200 млн. грн., або 18,6%. При цьому, у порівнянні з показниками 2017 року рівень фактичного виконання виконавчих документів збільшився на 7,5 тис. виконавчих документів та на 67 млн. грн. по стягнутих сумах. Також протягом 2018 року відділами ДВС ГТУЮ у Полтавській області стягнуто та перераховано до державного бюджету майже 22 млн. грн. виконавчого збору, що на 6 млн. грн. більше ніж за 2017 рік. Протягом 2018 року бюджет наповнено майже на 45 млн. грн., що у порівнянні з показниками 2017 троку більше на 18 млн грн.», – зазначив Віталій Коноз.

Олег Тимченко поінформував представників ЗМІ про стягнення заборгованості зі сплати аліментів в регіоні. З початку року державні виконавці Полтавської області забезпечили в рахунок стягнення аліментних платежів понад 287 млн грн на користь 23 226 дітей.

«У зв’язку із застосуванням до боржників заходів, передбачених частинами 9 та 12 статті 71 Закону України «Про виконавче провадження» стягнуто, понад 143 млн грн.», –розповів Олег Тимченко.

За його словами, загалом, на кінець 2018 року на примусовому виконанні перебувало 23 055 виконавчих документів про стягнення аліментів, з яких: 12 114 виконавчих документів перебуває на виконанні в бухгалтеріях та 10 941 перебуває безпосередньо у відділах виконавчої служби.

Однак, по 7 526 виконавчих документах боржники мають заборгованість зі сплати аліментів, яка перевищує суму платежів за 3 місяці, у зв’язку з чим дані про таких боржників внесені до #ДошкиГаньби.

Однією з дієвих новацій законодавства є накладення штрафів на суму боргу за аліментами.

       Завдяки нововведенням державними виконавцями винесено                                       майже 22 тисячі постанов про встановлення тимчасового обмеження боржників у праві виїзду за межі України, у праві керування транспортними засобами, у праві користування зброєю та у праві полювання.

 

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk