Previous Next

10 тисяч комплектів постільної білизни, 60 електропрасок та 60 водонагрівачів – Полтавщина отримала гуманітарну допомогу від Червоного Хреста

Надрукувати

В область продовжує надходити гуманітарна допомога від міжнародних партнерів. Цього разу Міжнародний комітент Червоного Хреста передав 10 тисяч комплектів постільної білизни, 60 електричних  прасок та 60 водонагрівачів.

Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. 

«60 водонагрівачів, 60 прасок і 10 тисяч комплектів постільної білизни. В обласний Гуманітарний штаб надійшла нова допомога від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Обладнання й речі передають насамперед у місця масового перебування переселенців у громадах Полтавщини. Дякуємо за підтримку нашим міжнародним партнерам. Все буде Україна», – зауважив Дмитро Лунін.

«Це вже третя така передача гуманітарної допомоги до тимчасових прилистків на Полтавщині, де розселяють людей, які евакуювалися з «гарячих точок» та окупованих регіонів України. Допомога в облаштуванні місць для внутрішньо переміщених осіб надається спільно з Полтавською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України», – розповіла  представник Міжнародного комітенту Червоного Хреста Ольга Барташук. 

Вся надана гуманітарна допомога буде розподілена в першу чергу між місцями масового перебування ВПО в усіх громадах області для облаштування належних умов.

Нагадаємо, раніше Полтавщина отримала партію гуманітарної допомоги – нову побутову техніку для місць компактного проживання ВПО.