Ділова екскурсія на ЄМК ДП «Жовтневий спиртовий завод»

Надрукувати

 22 листопада 2022 року Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях було проведено ділову екскурсію на ЄМК ДП «Жовтневий спиртовий завод» в м. Карлівка, Полтавської області.

В діловій зустрічі прийняли участь: депутат Верховної Ради України – Мовчан Олексій Васильович, депутат Верховної Ради України – Устенко Олексій Олегович, депутат Полтавської обласної ради, підприємець - Хардін Олег Олександрович, перший заступник голови Полтавської РВА – Задворкін Дмитро Юрійович, очільник Карлівської міської територіальної громади – Бобрицький Сергій Борисович, а також потенційний інвестор – Головер Володимир Адиславович та керівництво підприємства.

Начальник Регіонального відділення – Смірнова Ірина Вікторівна розповіла про відновлення приватизації в Полтавській області та презентувала актив державного майна, який виставлений на аукціон 7 грудня 2022 року. Початкова ціна лоту - 31 238 703 грн.

З вересня в Україні розблокована мала приватизація. Непрацюючі підприємства, які стояли роками, отримають новий шанс на розвиток, вдосконалення та процвітання. Придбання об’єктів державного майна – це можливість для старту, розширення та модернізації власного бізнесу, створення нових робочих місць та наповнення державного бюджету інвестиціями. Запрошуємо прийняти участь в онлайн-аукціоні з приватизації даного активу.