«Поступово відновлюємо електропостачання на Полтавщині», – Дмитро Лунін

Надрукувати

На Полтавщині поступово відновлюють електропостачання. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін. 

«Важливі об’єкти критичної інфраструктури – зі світлом. Нині в області запроваджені погодинні відключення, але по дві черги відразу. Тобто одна – зі світлом, дві – тимчасово без. Дві години – зі світлом. Чотири – без», – зауважив Дмитро Лунін. 

Так, із 18:00 включили 2-гу чергу, 1-ша та 3-тя відключені. Із 20:00 ввімкнуть 3-тю чергу, а 1-ша та 2-га будуть відключені. Ліміти споживання обмежені, тому що вчора росіяни вдарили по українській енергоінфраструктурі. Бригади енергетиків працюють цілодобово, щоб жителі області були зі світлом.

Централізоване водопостачання відновлюється. Наразі половина абонентів на Полтавщині – з водою, в обласному центрі – 75%. Опалення також запускається, починають працювати котельні. Вже половина в Полтаві – в роботі. Загалом по області запустилися 45% котелень.

«Підтримуємо одне одного. Допомагаємо сусідам. Ділимося електроенергією. Чим більше зекономимо, тим швидше всі будемо зі світлом», – зауважив Дмитро Лунін.

Оперативно, достовірно та з перших вуст про ситуацію на Полтавщині читайте з офіційних джерел на зручних для вас майданчиках:

телеграм-канал – t.me/DMYTROLUNIN

сторінка в інстаграмі – instagram.com/dmytro.lunin

сторінка у фейсбуці – facebook.com/lunin.official.