Previous Next

У Полтаві відзначили День працівників сільського господарства

Надрукувати

У залі обласної філармонії з нагоди професійного свята привітали аграріїв.

Начальник обласної військової адміністрації Дмитро Лунін наголосив, що Полтавщина є надійним тилом і завдяки аграріям. Вони роблять внесок у продовольчу безпеку України та світу. Подякував всім присутнім за сміливість і відданість своїй справі.

«В умовах війни виникає низка проблем, однак аграрії жодного дня не припиняли роботу, а тримали і тримають важливий продовольчий фронт. Ми разом із вами долали спільні проблеми: продаж минулорічного врожаю, кризу з пальним, посівну кампанію, жнива. Нині  також чимало проблем, нагальна – енергетична криза. Ворог підступно б’є по наших об’єктах критичної інфраструктури. Все це ризики, які ми маємо витримати разом. Дякую вам, що ви тримаєте стрій, своєю працею наближаєте перемогу. Бажаю вам міцного здоров’я та миру. Слава Україні!» – сказав Дмитро Лунін.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу області та з нагоди Дня працівників сільського господарства аграріїв відзначили іменними вітальними листами Міністра аграрної політики та продовольства України, грамотами обласної військової адміністрації, обласної ради, нагрудними знаками.