Previous Next

400 буржуйок передали військовим Полтавщини

Надрукувати

Підприємці спільно з Полтавською ОВА передали 400 буржуйок нашим воїнам із Полтавщини. Пічки для обігріву зайняли все футбольне поле площею понад 900 м².

Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Це перша партія. Незабаром буде виготовлено та відправлено ще 800 буржуйок. Близько 15 місцевих підприємств допомогли з матеріалами й виготовленням пічок, які зігріватимуть наших бійців на фронті.

«На початку жовтня воїни звернулися до ОВА з проханням забезпечити їх буржуйками – на початку листопада вже передаємо виготовлену продукцію. Дякую всім, хто долучився до цієї роботи й допомагає, щоб у наших захисників і захисниць було все необхідне. Частина пічок може бути передана громадам для пунктів обігріву», – сказав Дмитро Лунін.

Очільник області подякував колективам ДТЕК, «Полтавамаш», Полтавського ливарно-механічного, Полтавського автоагрегатного та Полтавського вентиляторного заводів, Експериментально-механічного заводу та всім іншим.

Оперативно, достовірно та з перших вуст про ситуацію на Полтавщині читайте з офіційних джерел на зручних для вас майданчиках:

телеграм-канал – t.me/DMYTROLUNIN

сторінка в інстаграмі – instagram.com/dmytro.lunin

сторінка у фейсбуці – facebook.com/lunin.official.