Previous Next

У Великобагачанському районі провели засідання Ради регіонального розвитку

Надрукувати

8 січня 2019 року відбулося засідання Ради регіонального розвитку, на якому обговорили перспективи розвитку району. У засіданні узяли участь представники органів місцевого самоврядування, керівники структурних підрозділів РДА та державних установ, депутати районної ради, представники ОТГ Великобагачанського району.

Метою діяльності Ради є вироблення узгоджених позицій щодо соціально-економічного та гуманітарного розвитку району.

Головував на засіданні голова райдержадміністрації Камандар Байрамов, який висловив вдячність депутату Верховної Ради, депутатам обласної та районної ради,  місцевих рад за підтримку регіональних, цільових та комплексних програм, спрямованих на розвиток Великобагачансщини та наголосив, що сподівається на подальшу співпрацю із органами місцевого самоврядування.  На засіданні обговорювали плани економічної модернізації регіону, розвитку інфраструктури та підвищення якості медичних послуг у сільській місцевості, розвиток та реалізація освітніх, культурних проектів тощо.  Присутнім було запропоновано ряд важливих проектів для реалізації у 2019-2021 роках. Серед них: проведення капітального ремонту каналізаційної мережі та водогону центральної районної лікарні, реконструкція Кротівщинської ЗОШ, будівництво вуличної мережі водопостачання с.Суржки та ряд інших. 

Наприкінці наради заступник голови РДА Андрій Филипась запропонував очільникам громад надати свої пропозиції і висловити власне бачення розвитку району.

Інформацію підготовлено сектором економічного розвитку, торгівлі та цивільного захисту  райдержадміністрації