• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Сніг на дорогах Полтавщини готуються чистити важкою технікою

У Полтавській області Служба автомобільних доріг та ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області», які відповідають за експлуатацію автошляхів державного та місцевого значення, переведено на посилений режим роботи.

Через проходження активного циклону з Європи можливе ускладнення руху транспорту. Нині на проблемних ділянках доріг, а саме на схилах та підйомах, стоїть дорожньо-експлуатаційна техніка, яка  готова до роботи. За потреби, підрозділи підсилять технікою з сусідніх районів.

Зокрема сили та засоби спеціалізованих служб для ліквідації наслідків негоди зосередила на автотрасі  М-03 Київ -Харків-Довжанський на ділянці Великобагачанського,  Лубенського, Полтавського та Решетилівського районів та Т-1705 Гадяцького району. Також техніка готова до роботи й на дорогах Суми-Полтава, Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя (між населеними пунктами Липове та Проценки), Полтава-Красноград, Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка та  інших районах на  дорогах загального користування.

 «Всі служби: рятувальники, дорожники, поліція та органи місцевого самоврядування повинні постійно взаємодіяти. Ми маємо чітко розуміти, яка ситуація на дорогах. Нагадую, що координує роботу з розчистки снігу Служба автомобільних доріг області. Саме вони є балансоутримувачами цих автошляхів.  Задача кожного – забезпечити своєчасний проїзд на дорогах державного та місцевого значення. Якщо той чи інший з підрядників не може вчасно виконувати свою роботу, то з ними потрібно розривати угоди, натомість співпрацювати з іншими організаціями»,– наголосив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Пісоцький на нараді з питань  щодо стану експлуатаційного утримання доріг місцевого значення в зимовий період.

Як повідомив Андрій Пісоцький, зранку виникли проблеми з рухом на автодорозі Т 1717 Хорол-Семенівка-Кременчук у районі Глобиного та Семенівки. Саме в цих районах області зранку йде сніг.

«Додатково у Семенівський район направили два КрАЗи та грейдер Т-150 й піскорозкидачі. Є поодинокі перемети, але їх прибирають. Всього додатково залучили 4 одиниці техніки», – сказав директор ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Олексій Басан.

Також у посиленому режимі працюватимуть рятувальники та поліція.

Нагадаємо, 10 січня, у четвер, в Україні буде ускладнення погодних умов. Вітер посилиться до штормових значень, можливі опади у вигляді мокрого снігу, налипання мокрого снігу ожеледь. На Полтавщині складні погодні явища очікують вечері 10 січня та вдень 11 січня.

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
УВАГА! Конкурс на здобуття Українсько-єврейської літературної Премії «Зустріч-2024»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk