Previous Next

Поліція отримала 17 сучасних автомобілів для громад Полтавської області

Надрукувати

Поліція Полтавської області отримала 17 сучасних автомобілів для використання у службовій діяльності. 14 кросоверів Рено Дастер, 2 мінівена Рено Експрес та 1 автомобіль Рено Сандеро поповнять автопарк поліції Полтавщини.

«9 автомобілів були придбані за рахунок коштів обласного бюджету й розїдуться в громади області, – повідомив начальник Полтавської ОВА  Дмитро Лунін. – Хочу подякувати поліції, яка з 24 лютого взяла на себе роль охорони порядку в області та по всій країні. Той об'єм роботи, який виконується, має велике значення для Полтавщини та інших областей, адже ваші колеги несуть службу скрізь, у тому числі й на передовій в рядах ЗСУ, і забезпечують спокій і мир українців».

Начальник Полтавської ОВА  Дмитро Лунін та голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький вручили ключі та сертифікат на отримання 9 службових автомобілів. Ще 3 автомобілі були придбані Кременчуцькою міською радою, по 2 службові машини придбали Полтавська та Миргородська місьради, ще одну автівку для поліції купила Лубенська міськрада.

Начальник ГУНП в Полтавській області, полковник поліції Євген Рогачов розповів, що службу постійно дбає про модернізацію територіальних підрозділів поліції, оновлення транспортних засобів.

«Приємно, що перша партія автівок, на які було виділено гроші з обласного бюджету, вже закуплені і проходять реєстрацію, – розповів Євген Рогачов. – В умовах війни дуже складно знайти транспортні засоби, які відповідають необхідним технічним характеристикам. Вони мають бути сучасні, витривалі, економні. Полтавська область у першу чергу аграрна, і багато доводиться поліції їздити у межах сільської місцевості. Але ми такі транспортні засоби знайшли, вони мають підвищену прохідність».

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький запевнив, що керівництво області й надалі буде дбати про забезпечення всіх правоохоронних органів.

«Разом із Полтавської адміністрацією й надалі дбаємо про матеріальне забезпечення всіх структур. Оснащення має відповідати сучасним нормам. Тому кошти, які спрямовуються на обороноздатність області, будуть направлені і на ваш напрямок, – запевнив Олександр Біленький. – Бажаю усім, хто виконує свій обов'язок на фронті, повернутися живим і з перемогою».