До уваги жителів області! На Полтавщині вже почали діяти тимчасові відключення для підприємств і побутових споживачів

Надрукувати

По області вже діють тимчасові відключення як для підприємств, так і для побутових споживачів. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

«Для населення вони поки незначні. Щоб мінімізувати відключення, маємо обмежити до 23:00 використання електроприладів. На інфографіці – перелік електротехніки, яку потрібно вимкнути. Це надзвичайно важливо! Треба допомогти енергетикам балансувати систему, щоб відновлювати її після ворожих атак», – зауважив Дмитро Лунін.

Щоб зменшити навантаження на електромережі, громадян і представників бізнесу закликають вимкнути електроприлади сьогодні, 20 жовтня, до 23:00.

До таких для категорії громадян належать: електрообігрівач, електроплита, праска, бойлер, телевізор, мікрохвильова, розтер, холодильник, чайник, пральна машина.

Для бізнесу: вуличне освітлення, внутрішнє освітлення приміщень, підсітка прилавків та стендів, телевізори, LED-екрани та вивіски, великогабаритні прилади, будівельні прилади.

Оперативно, достовірно та з перших вуст про ситуацію на Полтавщині читайте з офіційних джерел на зручних для вас майданчиках:

телеграм-канал – t.me/DMYTROLUNIN

в інстаграмі – instagram.com/dmytro.lunin

сторінка у фейсбуці – facebook.com/lunin.official.