Дмитро Лунін: «Укренерго» стабілізувало електропостачання по всій країні, проте за необхідності можливі тимчасові відключення

Надрукувати

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін повідомив, що сьогодні, 13 жовтня, відключень світла на Полтавщині немає. 

««Укренерго» стабілізувало електропостачання по всій країні. Енергетики працювали цілодобово й відновили енергоживлення після найбільшої атаки на українську енергосистему, - розповів Дмитро Лунін. - Ворог продовжує атакувати територію України ракетами і дронами, тому в «Укренерго» попередили споживачів, аби вони були готовими, що за необхідності можуть знову застосовувати тимчасові відключення». 

Також очільник ПОВА наголосив, що актуальною залишається і рекомендація зменшувати споживання в пікові години (з 8:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00). 

«700 енергетиків в 40 ремонтних бригадах продовжують працювати над відновленням мереж 24/7. Кожен може допомогти їм, не вмикаючи зайвого і не використовуючи багато електроприладів одночасно», - додав Дмитро Лунін.