Жителів області просять обмежити енергоспоживання у вечірні години

Надрукувати

Як і вчора, жителів Полтавської області просять обмежити енергоспоживання у вечірні години. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін. 

«Учора ми всі зробили важливий внесок у нашу енергостабільність – у вечірні години зменшили енергоспоживання. Така необхідність є і сьогодні, – зауважив Дмитро Лунін.

Із 17:00 до 23:00 людей просять обмежити користування енергомісткими приладами. Серед яких – електроплити, електрочайники, електроінструменти, обігрівачі й кондиціонери, духовки та праски, мікрохвильові печі, кавоварки, пральні й посудомийні машини. Це необхідно для стабільної роботи нашої енергосистеми».

Важливо розуміти, що зменшення споживання чи тимчасові відключення світла не пов’язані з дефіцитом потужності в енергосистемі, а виключно з необхідністю проводити відновлювальні роботи по всій країні. Зараз немає потреби в імпорті електричної енергії. Хоча така можливість у державі за потреби існує.

Оперативно, достовірно та з перших вуст про ситуацію на Полтавщині читайте з офіційних джерел на зручних для вас майданчиках:

телеграм-канал – t.me/DMYTROLUNIN

сторінка в інстаграмі – instagram.com/dmytro.lunin

сторінка у фейсбуці – facebook.com/lunin.official.