Previous Next

Відбулось перше засідання Ради регіонального розвитку Козельщинського району

Надрукувати

28 грудня 2018 року відбулось перше засідання Ради регіонального розвитку Козельщинського району за участі керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, сільських, селищного голів, депутатів районної ради, керівників окремих підприємств, установ, організацій району.

На засіданні розглянули питання формування Перспективного плану регіонального розвитку Козельщинського району на 2019-2021 роки.

Відкрив засідання голова районної державної адміністрації, голова районної ради регіонального розвитку Козельщинського району Віталій Гордієнко.

На розгляд Ради регіонального розвитку поданий Перспективний план розвитку сільських населених пунктів району на 2019-2021 роки, який включає в себе 36 проектів. Це стосується галузей охорони здоров’я і освіти, культури, ремонту автомобільних доріг, заходів з енергозбереженя, реалізації заходів з благоустрою населених пунктів, реконструкції вуличного освітлення, впорядкування зон відпочинку.

Запропонований план не є остаточним, тому за результатами засідання органам місцевого самоврядування, бюджетним установам та іншим підприємствам було запропоновано до 02 січня 2019 року  вносити  свої пропозиції щодо проектів розвитку району.

За матеріалами Козельщинської РДА.