Департаментом соцзахисту населення забезпечено своєчасне проведення розрахунків житлових субсидій та пільг за вересень 2022 року

Надрукувати

 

Департаментом соцзахисту населення облвійськадміністрації скоординована діяльність управлінь соціального захисту населення області щодо своєчасного проведення виплат житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

Відповідно управліннями соціального захисту населення області забезпечено проведення повного комплексу робот щодо розрахунків житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг без звернення громадян. Розрахунок проведено по кожній особовій справі отримувача житлових субсидій та пільг на підставі необхідних даних, одержаних від підприємств-надавачів комунальних послуг.

За вересень 2022 року житлові субсидії та пільги на оплату житлово-комунальних послуг розраховано для 105,9 тисяч сімей на загальну суму
43,5 млн. грн.

Виплата житлових субсидій та пільг на житлово-комунальні послуги за вересень буде здійснена у жовтні 2022 року органами Пенсійного Фонду України, згідно підготовлених та сформованих органами соціального захисту населення реєстрів нарахувань житлових субсидій та пільг на житлово-комунальні послуги.

Директор Департаменту соцзахисту населення Полтавської ОВА Людмила КОРНІЄНКО