«Вікі любить пам’ятки»: полтавців запрошують взяти участь у фотоконкурсі

Надрукувати

Цього року українська частина міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить пам'ятки» пройде з 1 по 31 жовтня — через російське вторгнення в Україну також довелося змінити умови: тільки світлини зроблені до 23 лютого 2022 року включно будуть прийматися в основній частині конкурсу.

В Україні цей конкурс пройде вже водинадцяте. На конкурс можна подавати власні фото пам'яток історико-культурної спадщини України — і змагатися за призи. Більше можна прочитати за посиланням.

Радимо ознайомитися із детальними правилами, а також із відповідями на часті питання. Як і того року — у номінації «За найбільшу кількість сфотографованих пам’яток» можна отримати 21 бал за фотографії об'єктів, якщо світлин цієї пам'ятки раніше не було завантажено.

Нагадаємо, що всі фотографії автоматично беруть участь у номінації «За найбільшу кількість сфотографованих пам’яток»; однак для того, щоб фото позмагалося у номінації «Найкраще фото», потрібно підтвердити це при завантаженні.

Цього року знову пройде спецномінація «Відео» — для участі робіт у цій спецномінації не потрібно обирати нічого у Завантажувачі — роботи зараховуватимуться автоматично з відповідних списків.

Усі номінації та спецномінації конкурсу описані тут.

Приєднуйтеся!

Зі списками пам'яток можна ознайомитися тут. Більше інформації про конкурс дивіться за посиланням. Щоб отримувати інформацію про новинки у конкурсі — підпишіться на наші блог та сторінку у фейсбук.

Важливо! Цього року ми проводимо конкурс вже за чинним адміністративно-територіальним устроєм.

Якщо у Вас є запитання, можете звертатися wlmwikimedia.org.ua чи у фейсбук – З повагою, Оргкомітет «Вікі любить пам'ятки».