Департамент освіти і науки Полтавської ОВА очолив Євген Кончаковський

Надрукувати

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін підписав розпорядження про призначення на посаду директора Департаменту освіти і науки ПОВА. За результатами конкурсу ним став Євген Олегович Кончаковський, який із 20 вересня приступив до виконання обов’язків на цій посаді.

Народився Євген Кончаковський 26 вересня 1980 року в Полтаві. Має повну вищу освіту. В 2002 році закінчив Полтавський державний педагогічний університет імені В.Г. Короленка за спеціальністю – педагогіка і методика середньої освіти, трудове навчання. У 2003 році закінчив Полтавську державну аграрну академію («Облік та аудит»).
Також навчався у Запорізькому національному університеті, який закінчив у 2020 році й здобув спеціальність політолога. Кандидат економічних наук.
Загальний стаж роботи – 24 роки.
Трудову діяльність розпочав у ЖЕК «Будівельник» Полтави, пізніше керував гуртком інтелектуальної творчості. З 2003 по 2006 роки – аспірант Полтавської державної аграрної академії, із 2005 року – доцент, старший викладач кафедри фінансово-економічного аналізу та статистики, доцент кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін ПДАА. У 2019-2022 роках працював фінансовим директором ТОВ «Науково-виробничого об'єднання Екофарматех» (Черкаси).
Останнє місце роботи – Полтавський державний аграрний університет.