Previous Next

У Лохвиці провели Раду регіонального розвитку

Надрукувати

27 грудня 2018 року голова районної державної адміністрації Володимир Рязанов провів засідання районної Ради регіонального розвитку, яка створена при Лохвицькій районній державній адміністрації.

Захід відбувся за участі голови районної ради Анатолія Храпаля, першого заступника голови районної державної адміністрації Ольги Папірненко, заступника голови райдержадміністрації Олександра Єсікова, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району, представників об’єднаних територіальних громад, міських і сільських голів та представників громадськості.

У ході засідання Ради регіонального розвитку підсумували результати роботи за останні чотири роки, та визначили плани і перспективи розвитку на 2019-2021 роки, обговорили питання проведення в районі медичної та освітньої реформ, створення привабливого інвестиційного середовища для розвитку підприємництва. Говорили й про децентралізацію.

Основним питанням, винесеним на розгляд, було формування перспективного плану розвитку Лохвицького району на 2019-2021 роки.

Очільник району наголосив на необхідності створення дорожньої карти розвитку району, до якої повинні увійти пропозиції від кожної громади. За його словами, Перспективний план розвитку Лохвицького району на 2019-2021 роки допоможе визначати нагальні пріоритети та стимулювати громади.

«Ми формуємо перелік об’єктів, які планується реалізувати протягом наступних трьох років. Це поки що проектний варіант, тому прошу усіх вас: залучайте громадськість, проведіть обговорення на своїй території та визначте важливі для вас об’єкти, – наголосив Володимир Рязанов. – Кожен із жителів громади має долучитися до розвитку своєї території».