Previous Next

Дмитро Лунін привітав першокурсників Полтавського медуніверситету з посвятою в студенти

Надрукувати

Наступного тижня в усіх вишах Полтави розпочинають навчання першокурсники. 15 вересня посвята в студенти відбулася в Полтавському деражвному медуніверситеті. Ректор Вячеслав Ждан вручив першокурсникам символічний ключ до знань та студентський квиток.

Із початком студенстського життя майбутніх лікарів привітав начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

«Ви майбутні медики, і обрали свою професію у важкий для країни час. Час, коли «медичний фронт» – один із найважливіших для України. Впевнений, що студенти-медики здобудуть якісну освіту і стануть професіоналами високої кваліфікації, – сказав Дмитро Лунін. – Для Полтавщини сучасна та розвинена медицина була і буде в пріоритеті».

Ректор медуніверситету Вячеслав Ждан повідомив, що заклад обрав очну форму навчання, адже стати медиком дистанційно неможливо.

Першокурсники у присутності викладачів академії, почесних гостей і друзів склали клятву Гіппократа. Вони вже у білих халатах і набули офіційного статусу студентів академії.

Нині в виші навчається більше 5 тисяч осіб, випускники Полтавського медуніверситету працюють за фахом в усьому світі.