«Подолати виклики війни: Сила – в співдіях» - у Полтаві відбудеться традиційна зустріч клубу “Наука єднання” для підлітків

Надрукувати

Уже традиційно у Полтаві відбудеться зустріч інтеграційного підліткового клубу “Наука єднання”, що реалізовується громадською організацією STEM is FEM за підтримки програми “Єднання заради дії”. Учасники проєкту - підлітки 14-18 років, серед них як місцева молодь, так і переселенці, для яких місто стало новим або ж тимчасовим домом. На зустрічах клубів є змогу спілкуватися з представниками різних професій, отримати психологічну підтримку, познайомитися з однолітками, а також завести перші професійні знайомства.

Чергова зустріч відбудеться 21 вересня у конференц-залі готелю Рейкарц Галерея (вул. Європейська 7) з 17:00 до 19:30. Вона буде присвячена темі "Подолати виклики війни: Сила – в співдіях". Спікеркою буде Тетяна Сушко, керівниця СпівДія Хаб Полтава, регіональна координаторка Всеукраїнського молодіжного руху "Let's do it, Ukraine" в Полтавській області та місті Полтава, голова Відокремленого підрозділу Національної молодіжної ради України в Полтавській області. Після цього учасники можуть відвідати клуб психологічної підтримки. Вхід безкоштовний за умови попередньої реєстрації.

На думку організаторів, створення клубів підтримки надасть можливість підліткам краще соціалізуватися та отримати психологічну підтримку в умовах невизначеності війни. Крім того, нова інформація і цікаве спілкування із однолітками та цікавими спікерами сприятливо вплине на загальний стан підлітків, що вимушено опинилися далеко від дому.

Довідково: до 24 лютого проєкт STEM is FEM, ініційований IT-підприємцем та засновником технологічної компанії Roosh Сергієм Токарєвим був освітнім проєктом з популяризації STEM-спеціальностей серед дівчат-підлітків. З початком повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну, діяльність проєкту було розширено.

Організатори проводять інтеграційні офлайн-зустрічі раз на два тижні у шістьох містах України: у Львові, Чернівцях, Рівному, Полтаві, Хмельницькому та Вінниці за умови попередньої реєстрацією:

https://forms.gle/iawm3KicVQpoFzySA

За анонсами зустрічей можна слідкувати на сторінках STEM is FEM у соцмережах: Facebook та Instagram