Previous Next

Дороги в Полтавській області всю ніч розчищатимуть у посиленому режимі

Надрукувати

У зв'язку зі снігопадом і негодою в Полтавській області на дорожніх підприємствах регіону запроваджено чергування. Дороги державного значення снігоприбиральна техніка розчищатиме всю ніч.

Відповідне рішення прийняли на засіданні оперативного штабу з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«До ранку державні автошляхи на території Полтавщини мають бути в проїзному стані. Всі служби: поліція, рятувальники, дорожники працюватимуть у посиленому режимі цілу ніч. Затори, які виникли на автотрасах, мають бути розблоковані. До 12:00 27 грудня всі дороги повинні бути розчищені. Напередодні новорічних свят ми повинні забезпечити людей комфортними умовами», ­– зазначив голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко.

Керівництво області, працівники облавтодору й агентства місцевих доріг Полтавської області звертаються до водіїв із проханням дотримуватися правил дорожнього руху та не паркуватися на узбіччях, аби не заважати снігоприбиральній техніці розчищати дороги.

Як повідомив заступник начальника відділу експлуатації служби автомобільних доріг у Полтавській області Михайло Прокоф’єв, на автодорозі Київ-Харків-Довжанський до Решитилівки ускладнень руху немає.

 Ситуація на дорозі в Великобагачанському районі стабілізована, однак рух ускладнено. На автодорозі Хорол-Семенівка-Кременчук ускладнень немає, снігові перемети ліквідовують. На окремих ділянках дороги працюють автогрейдери.

Нагадаємо, в’їзд транзитного транспорту (пасажирського, приватного, вантажного) на територію Полтавської області призупинено.

Також для зручності пасажирів через Полтавщину пустили додаткові потяги.