Previous Next

Відбулося засідання Ради регіонального розвитку Лубенщини

Надрукувати

Під головуванням голови Лубенської райдержадміністрації Тетяни Качаненко відбулося перше засідання районної Ради регіонального розвитку в Лубенському районі.

У заході взяли участь очільники району, депутати районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, організацій, підприємств, освітяни, медики, сільські голови, представники бізнесу та члени громадських організацій району.
Учасники зібрання окреслили основні досягнення галузей району за 2014-2018 роки та визначили напрямки розвитку на 2019-2021 роки. 
2018 рік був вдалим насамперед для сільськогосподарської галузі. Цього року зібрано найвищі за останні роки врожаї зернових та зернобобових культур, зокрема, пшениці. Переважна більшість сільських бюджетів виконано та перевиконано, зроблено багато робіт з енергозбереження. Освоєно 278 тисяч обласного бюджеті та більше 2,3 млн. державного.
"Лубенщина має неабиякі можливості для розвитку, для реалізації нових проектів. Ми маємо все, щоб майбутні проекти не лише відповідали потребам часу і населення Лубенщини, а й мали реальну реалізацію в стислі терміни" – наголосила голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко на завершення засідання.
На наступному засіданні заплановано детальне обговорення Плану перспективного розвитку Лубенського району на 2019-2021 рр. На перепустках сільських голів було заздалегідь розглянуто пропозиції сільських рад, після чого складено, власне, план розвитку.