Дмитро Лунін: Полтавщина готова до старту навчального року в різних форматах

Надрукувати

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін повідомив, що область готова до старту навчального року в різних форматах.

«Війна зробила так, що класи та коридори шкіл давно не чули дитячого гомону та сміху. Але наші військові воюють зараз, щоб ви могли вчитися, ведуть бій за кожен урок, вони боряться за кожного «першачка», вони закривають собою кожного випускника, і ми маємо віддячити їм гарними знаннями. В Полтавській області школи вже готові до навчального року. Як і вся країна, ми будемо ретельно оберігати наше найцінніше – дітей, – наголосив Дмитро Лунін. – Наші дітки знову будить вчитися у школах, де це можливо, вдома, якщо так безпечніше. Онлайн зможуть вчитися і наші діти, які за кордоном. Уся влада області готова, вчителі готові, школи готові, укриття готові. Дорогі батьки, формат навчання обираєте ви, давайте дамо нашим школярам найкращий інструмент, щоб стати частиною великого цивілізованого світу, – знання». 

Оперативно, достовірно та з перших вуст про ситуацію на Полтавщині читайте з офіційних джерел на зручних для вас майданчиках:

телеграм-канал – t.me/DMYTROLUNIN

сторінка в інстаграмі – instagram.com/dmytro.lunin

сторінка у фейсбуці – facebook.com/lunin.official.