Із 1 вересня майже половина шкіл Полтавщини розпочнуть навчальний рік у режимі paperless

Надрукувати

Майже половина шкіл Полтавської області розпочнуть новий навчальний рік у режимі paperless. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

«Минулого місяця підписали меморандум між Полтавською ОВА й дочірньою литовською компанією «АЙТІ ПРО», завдяки якому школи області, які ще не використовують інструменти освітніх платформ, на період воєнного стану безкоштовно можуть отримати доступ до системи «Моя школа», – зауважив Дмитро Лунін.

Ця платформа – не просто електронний щоденник. Це цілісна навчальна екосистема для учнів, батьків і вчителів. Спілкування, онлайн-уроки, оцінки, домашні завдання, матеріали, розклад, плани для вчителів й десятки інших опцій. Усе – в одному місці.

За словами Дмитра Луніна, наразі до цієї системи долучилися 52 школи. Ще 206 раніше впровадили інші платформи в навчальний процес. Продовжуємо цифровізацію освіти області.

Оперативно, достовірно та з перших вуст про ситуацію на Полтавщині читайте з офіційних джерел на зручних для вас майданчиках:

Оперативно, достовірно та з перших вуст про ситуацію на Полтавщині читайте з офіційних джерел на зручних для вас майданчиках:

телеграм-канал – t.me/DMYTROLUNIN

сторінка в інстаграмі – instagram.com/dmytro.lunin

сторінка у фейсбуці – facebook.com/lunin.official.