Готовність Полтавщини до зими – 80 %

Надрукувати

Полтавщина продовжує готуватися до зими. Уже готові 80% житлових будинків, закладів охорони здоров’я, котелень, теплових мереж і пунктів, об’єктів дорожньо-мостового й водопровідно-каналізаційного господарства. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.Невідомий об'єкт

«Полтавщина продовжує готуватися до зими. Йдемо за планом. Уже готові 80% житлових будинків, закладів охорони здоров’я, котелень, теплових мереж і пунктів, об’єктів дорожньо-мостового й водопровідно-каналізаційного господарства. Підприємствам ТКЕ затверджені обсяги споживання природного газу на опалювальний період, - розповів очільник ПОВА. - Ця зима буде найскладнішою в історії незалежної України, але ми готові. Відпрацьовуємо різні варіанти. Від кожного залежить, як пройдемо цей опалювальний сезон. Прошу жителів області також бути відповідальними й подбати про енергозбереження у своїх оселях. Разом впораємося з цими викликами. Все буде Україна».

Оперативно, достовірно та з перших вуст про ситуацію на Полтавщині читайте з офіційних джерел на зручних для вас майданчиках:

телеграм-канал – t.me/DMYTROLUNIN

сторінка в інстаграмі – instagram.com/dmytro.lunin

сторінка у фейсбуці – facebook.com/lunin.official.