Previous Next

У Новоаврамівській ОТГ розробляють Перспективний план розвитку громади на найближчі роки

Надрукувати

В адмінприміщенні Новоаврамівської сільської ради відбулось перше засідання ради розвитку Новоаврамівської громади. У ньому взяли участь депутати й жителі громади. Підбили підсумки соціально-економічного розвитку Новоаврамівської сільської ради за 2017-2018 роки.

На виконання Указу Президента України від 06 грудня 2018 року №412/2018 «Про додаткові заходи щодо забезпечення реформ із децентралізації влади» розпочата робота з підготовки Перспективного плану Новоаврамівської ОТГ на 2019 – 2021 роки. До нього увійдуть ключові проекти з розбудови місцевої інфраструктури та соціальних об’єктів, які матимуть пріоритет на наступні три роки.

Так, упродовж найближчих років планують реконструювати вуличне освітлення в с. Грушине, провести капітальні ремонти пішохідних доріжок із благоустроєм території біля пам’ятника «Катюша» й площі по вул. Центральній у Новоаврамівці, Ковалівської філії І-ІІ ступенів Новоаврамівського ліцею, адмінприміщення Новоаврамівської сільради, закладів освіти і культури, покриття пішохідних доріжок з елементами благоустрою на території ДНЗ «Калинка» і «Барвінок». Крім того, передбачено будівництво майданчика для вуличних тренажерів на території Новоаврамівського ліцею, міні-футбольного поля. У громаді також планують перевести заклади освіти на альтернативні види опалення, закупити шкільний автобус, реконструювати опалювальну систему Новоаврамівського ліцею, встановити дитячий майданчик, здійснити капітальний і поточний ремонти доріг. Важливим питанням лишається підтримка закладів охорони здоров’я.

За матеріалами, наданими Новоаврамівською ОТГ