«Життя переможе смерть» – у дворику краєзнавчого музею працює виставка, присвячена російсько-українській війні

Надрукувати

У дворику Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського діє виставка, присвячена російсько-українській війні. Експозиція має назву «Життя переможе смерть». 

Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Виставка приурочена до Дня Незалежності та зроблена на пошану всіх військовослужбовців, які захищають суверенітет України.  Серед експонатів – уламки зброї, однострої українських військових, спорядження, елементи побуту бійців, а також зразки міжнародної гуманітарної допомоги.

«Виставка «Життя переможе смерть» складається із кількох інформаційних блоків. Перший – показує роботу волонтерських організацій, починаючи з 24 лютого. Другий блок – військовий. У ньому представлені елементи зброї та військової амуніції ЗСУ й країни-агресора», – розповідає завідувач науково-дослідного експозиційного відділу виставкової роботи Полтавського краєзнавчого музею імені В. Кричевського Марина Кондратенко.

Експонати передали музею військові та волонтери. Поряд із виставкою є дитяча зона, де діти малюють і пишуть листи нашим захисникам. 

Оглянути експозицію можна протягом серпня-вересня щодня.

Разом до перемоги!

Все є Україна! 

Оперативно, достовірно та з перших вуст про ситуацію на Полтавщині читайте з офіційних джерел на зручних для вас майданчиках:

телеграм-канал – t.me/DMYTROLUNIN

сторінка в інстаграмі – instagram.com/dmytro.lunin

сторінка у фейсбуці – facebook.com/lunin.official.