Previous Next

З нагоди 31-ї річниці незалежності України на Полтавщині відзначили військових, рятувальників, аграріїв державними й обласними нагородами

Надрукувати

24 серпня голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін разом із головою обласної ради Олександром Біленьким відзначили наших військових, рятувальників, аграріїв державними й обласними нагородами. Поклали квіти до пам’ятника гетьману Іванові Мазепі. Вшанували пам’ять тих, хто віддав життя за Україну. 

Невідомий об'єкт«Ворог почав «вітати» Україну з Днем Незалежності ще вночі – стільки повітряних тривог протягом доби в області не оголошували досить тривалий час. Вдень окупанти поцілили ракетами по Полтавщині. Але державі-терористу нас залякати не вдасться, – наголосив Дмитро Лкнін. – Ми об’єднані, як ніколи. Ми рішучі та єдині. Ми боремося за нашу Батьківщину, за наше майбутнє, за незалежність. Тримаємо стрій. Разом ми обов’язково переможемо. Із Днем Незалежності України».

Оперативно, достовірно та з перших вуст про ситуацію на Полтавщині читайте з офіційних джерел на зручних для вас майданчиках:

телеграм-канал – t.me/DMYTROLUNIN

сторінка в інстаграмі – instagram.com/dmytro.lunin

сторінка у фейсбуці – facebook.com/lunin.official.