У Полтавській ОВА жителів та гостей області закликають бути максимально обережними та не втрачати пильності у святкові дні

Надрукувати

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін звернувся до жителів та гостей Полтавської області з проханням бути максимально обережними та не втрачати пильності у святкові дні.

Держава-терорист продовжує випускати ракети по українських містах і селах. У ці святкові дні підвищується ризик ударів і провокацій із боку росії. Саме тому, за словами Дмитра Луніна, обласна адміністрація дотримується загальнодержавних рекомендацій і не проводить масштабних заходів 23 і 24 серпня.

«Звертаюся до всіх жителів і гостей області. Будьте відповідальними й свідомими. На Полтавщині не запроваджували додаткові безпекові обмеження, але не втрачайте пильність! Не нехтуйте сигналами повітряних тривог. Не забувайте про комендантську годину. Бережіть одне одного! Разом переможемо!», – наголосив Дмитро Лунін. 

Оперативно, достовірно та з перших вуст про ситуацію на Полтавщині читайте з офіційних джерел на зручних для вас майданчиках:

телеграм-канал – t.me/DMYTROLUNIN

сторінка в інстаграмі – instagram.com/dmytro.lunin

сторінка у фейсбуці – facebook.com/lunin.official.