226 одиниць медобладнання та 57 реанімобілів на суму 380 750 125 грн закуплено за три місяці роботи UNITED24

Надрукувати

35 транспортних апаратів штучної вентиляції легень, 22 рентгенівські установки з С-аркою, 83 наркозно-дихальних апарати, 24 операційні столи, 57 автомобілів швидкої допомоги, 5 апаратів штучної вентиляції легень для дітей та новонароджених – на загальну суму - 380 750 125 грн.

Це придбано ДП “Медичні закупівлі України” за кошти, зібрані через фандрейзингову платформу UNITED24 для потреб сфери охорони здоров'я – за три місяці відколи вона створена.

Невідомий об'єктЦі транспортні засоби та обладнання, зокрема, дають змогу рятувати життя українців. Переважно – в регіонах, які знаходяться під постійними артилерійськими та ракетними обстрілами, а також по-сусідству з тими, де йдуть бойові дії.

«Українці змогли самоорганізуватися та надихнути світ – для відкриття ще одного фронту – медичного. Збір на медичну допомогу триває. Тож долучитися може кожен – на платформі UNITED24. Разом з коштами державного бюджету, позики Світового Банку, гранту Глобального фонду, надходженнями гуманітарної допомоги ці пожертви значно допомагають власникам лікарень модернізувати матеріально-технічну базу останніх з урахуванням викликів, спровокованих повномасштабним вторгненням росії на територію України», - говорить Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Нагадаємо, нещодавно ще п’ять дитячих апаратів штучної вентиляції легень придбано коштом згаданої ініціативи.

Урядовий портал.