Previous Next

Відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку Гребінківщини

Надрукувати

Під головуванням голови Гребінківської райдержадміністрації Віталія Роспопова відбулося перше засідання районної Ради регіонального розвитку в Гребінківському районі.

У заходлі взяли участь очільники району, депутати районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, організацій, підприємств, освітяни, медики, сільські голови, представники бізнесу та члени громадських організацій району.

Учасники зібрання окреслили основні досягнення галузей району за 2014-2018 роки та визначили напрямки розвитку на 2019-2021 роки.

Про досягнення за останні чотири ро. Він наголосив, що багато проектів на стадії завершення, і закінчать їх будуть у 2019 році. Приклади успішної реалізації проектів у сільській місцевості навів голова районної ради Валерій Зінченко.

"Гребінківщина має високий потенціал для реалізації нових проектів і за місцем розташування, і за наявністю ресурсів, кадрів, приміщень. І тому майбутні проекти мають не лише відповідати потребам часу і населення Гребінківщини, а й мати реальну реалізацію в короткий термін" – наголосив голова райдержадміністрації на завершення засідання.

На наступному засіданні заплановано детальне обговорення Плану перспективного розвитку Гребінківського району на 2019-2021 рр.

За матеріалами Гребінківської РДА