Previous Next

У Лубнах підбили підсумки 2018 року

Надрукувати

Голова Лубенської райдержадміністрації Тетяна Качаненко  розповіла про основні соціально-економічні показники і досягнення розвитку району.

У районі придбано шкільний автобус для опорного закладу «Калайдинцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» вартістю 1,6 млн грн, завершено підготовчі будівельні роботи по 3 спортивних майданчиках зі штучним покриттям у Калайдинцях, Ісківцях та Вовчику на суму більше 2-х млн грн. Крім того, встановлено вуличні тренажери з антивандальним покриттям в опорному закладі «Вовчицька ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» та обладнано зал із сучасними тренажерами в ОЗ «Калайдинцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» (їхня вартість 300 тис. грн).

Також у навчальних закладах району успішно реалізовується реформа «Нова українська школа». Для обладнання освітнього простору першокласників використано 682,5 тис. грн із бюджетів різних рівнів.

У районі активно ремонтують дороги –  понад 13 млн грн виділило ДП «Агенство місцевих доріг Полтавської області» та 1 млн 673 грн  – сільські бюджети.  

Усі заклади охорони здоров’я оснащено сучасними комп’ютерами, під’єднаними до мережі Інтернет. Це коштувало близько 70 тис. грн. Протягом року в населених пунктах району встановлено 3 дитячих ігрових майданчики.

За матеріалами Лубенської РДА