Previous Next

Катерина Рижеченко вручила обласні відзнаки до Дня молоді

Надрукувати

12 серпня в обласному центрі відбулися заходи з нагоди Дня молоді. До участі в них долучилися заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Катерина Рижеченко, перший заступник Полтавської обласної ради Олександр Лемешко, ректор ПНТУ ім. Ю. Кондратюка Володимир Онищенко, представники молодіжного руху Полтавщини, громадськість.

«Досить знаково, що вперше ми відзначаємо День молоді саме сьогодні, 12 серпня. У цьому році кожен зрозумів істину: наша країна й усі ми вже ніколи не будемо такими, як були раніше. І цей день – День молоді – також відзначається по-новому. Саме ви, молодь, 24 лютого,  одними з перших почали волонтерити, активно допомагити ЗСУ, розселяти внутрішньо переміщених осіб, збирати гуманітарну допомогу. Вдячна вам за це, – звернулася з вітальним словом Катерина Рижеченко, – ви до сих пір, не покладаючи рук і попри втому, продовжуєте цю важливу справу. Ви не просто вірите в прекрасне майбутнє нашої країни, а змінюєте хід історії своєю згуртованістю. Ви – прекрасне сучасне. Після війни нас чекає дуже багато роботи, але я вдячна за те, що ви робите тут і зараз. Слава Україні!». 

За вагомий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в Україні, національно-патріотичне виховання молоді, активну громадську діяльність, відданість справі та з нагоди Дня молоді представники молодіжного руху Полтавщини нагороджені  відзнаками Міністерства молоді та спорту України, Почесними грамотами Полтавської ОВА, Подяками Полтавської обласної ради, Подяками Управління молоді та спорту Полтавської ОВА.