Культурне дозвілля для переселенців і жителів Полтавської та інших громад на цей тиждень

Надрукувати

Полтавські обласні академічні театр імені Гоголя, театр ляльок, симфонічний оркестр та обласна філармонія організовують безкоштовні заходи для всіх охочих. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Перелік заходів:

9 серпня – майстер-клас з акторської майстерності (Полтава), вистава «Сватання на Гончарівці» (Полтава) від театру імені Гоголя; вистава «Гусеня» (Полтава) від театру ляльок; концертна програма «Музика радості і надії» обласної філармонії (с.Попове і с. Красногорівка, Білоцерківська ТГ); концерт «Вечір духової музики» від симфонічного оркестру (Полтава). 

10 серпня – майстер-клас із вокалу (Полтава), вистава «Малюк та Карлсон» (с. Малий Кобелячок, Новосанжарська ТГ) від театру імені Гоголя; вистава «Золоте курча» від театру ляльок (Полтава); концертна програма «Єдність у гармонії» обласної філармонії (с. Пронозівка, с-ще Градизьк, Градизька ТГ); відкрита репетиція оркестру для ВПО та жителів міста (Полтава).

11 серпня – майстер-клас із хореографії (Полтава), вистава «Сватання на Гончарівці» (Семенівська ТГ) від театру імені Гоголя; вистава «Золоте курча» (Опішнянська ТГ) від театру ляльок; екскурсія-знайомство з творчою лабораторією оркестру для дітей ВПО та жителів міста (Полтава).

12 серпня – майстер-клас із художньої майстерності (Полтава), вистава «Малюк та Карлсон» (Нові Санжари) від театру імені Гоголя; вистава «Золоте Курча» від театру ляльок (Полтава); «З піснею до перемоги» від обласної філармонії (м.Пирятин); виїзний концерт оркестру (Опішнянська ТГ).

13 серпня – майстер-клас із живопису (Полтава), вистава «Сватання на Гончарівці» (Котелевська ТГ) від театру імені Гоголя; вистава «Гусеня» від театру ляльок (Полтава); концертна програма «Співаємо пісні життя» обласної філармонії (с.Хомутець, Миргородська ТГ); концерт оркестру в межах «Дня молоді» для ВПО та жителів міста (Полтава).

14 серпня – майстер-клас з арт-йоги (Полтава), вистава «Малюк та Карлсон» від театру імені Гоголя (с. Руденківка, Новосанжарська ТГ), відкриття філармонійного дворика (Полтава).

Детальна інформація про час і місце – 050 730 59 48 (Полтавський театр ляльок), 099 191 38 36 (Полтавський симфонічний оркестр), 050 109 91 75 (Полтавський театр імені Гоголя), 066 855 90 99 (Полтавська обласна філармонія).

Слава Україні!