Департамент соціального захисту населення: В області розпочата виплата житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг за червень 2022 року

Надрукувати

Органами соціального захисту населення області постійно вживаються комплексні заходи для своєчасного нарахування житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг населенню.

За червень 2022 року житлові субсидії та пільги на оплату житлово-комунальних послуг нараховано 90,6 тис. сімей на загальну суму 29,5 млн грн.
4 липня 2022 року в область надійшли кошти з державного бюджету для проведення виплати пільг та субсидій.
5-6 липня 2022 року кошти будуть зараховані на банківські рахунки одержувачів, відкриті в уповноважених банках.
Одержувачам пільг та субсидій, які отримують відповідну виплату через виплатні об'єкти АТ «Укрпошта», виплата розпочнеться з 5 по 25 липня згідно графіків доставки.
Згідно законодавства пільги у грошовій безготівковій формі перераховуються надавачам послуг через АТ «Ощадбанк» до 18 липня. Про стан розрахунків за житлово-комунальні послуги АТ «Ощадбанк» направить пільговикам СМС повідомлення.
Питання своєчасного нарахування і виплати державних соціальних гарантій перебуває на щоденному контролі в Департаменті соціального захисту населення.

Директор Департаменту соціального захисту населення Людмила КОРНІЄНКО