• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

У Полтаві стартував Міжнародний турнір із волейболу серед ветеранів

У спорткомплексі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка відбулося урочисте відкриття XVIII Міжнародного турніру з волейболу серед ветеранів, присвяченого пам’яті гравця команди міста Полтави Ігоря Лисенка.

В обласний центр з’їхалися 44 команди з різних регіонів України й команда з Латвії. Загалом 450 учасників. Турнір триватиме три дні. Переможці й призери змагань отримають кубки і медалі.

Взяли участь в урочистому відкритті заходу ветерани спорту, тренери, рідні Ігоря Лисенка, представники влади.

– Спорт – це не лише фізичний і моральний гарт. Він виконує й об’єднавчу функцію. Це нові знайомства, спілкування, дружні відносини. За останні чотири роки на Полтавщині приділяють більше уваги розвитку спорту. Його фінансування в області збільшилося майже в чотири рази, – зазначив начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Буцький.

– Традиційно в першій декаді грудня ми проводимо турнір із волейболу серед ветеранів. Його організовуємо в пам’ять про нашого друга, хорошу людину, спортсмена Ігоря Лисенка. На жаль, він рано перетнув межу вічності – у 41 рік. Цей турнір із волейболу серед ветеранів – улюблений в Україні. Думаю, він найпотужніший в Європі. Приймаємо на ньому 45 команд. Хотіли би й більше, але не можемо охопити стільки спортивних залів і готелів. Були змушені відмовити деяким охочим взяти участь у змаганнях. Цьогоріч 15 команд прийняти не змогли, – розповів організатор турніру Ігор Слинько. – На змагання в Полтаву з’їжджаються всі найкращі команди, які беруть участь у ветеранському русі не тільки в Україні, а й в Білорусії, Латвії, Молдові, Польщі. Цього року, наприклад, приїхала жіноча команда з латвійського міста Даугавпілс. Із України є спортсмени з Києва, Запоріжжя, Чернівців, Харкова, Одеси, Луцька, Краматорська, Львова, Ужгорода, Сум, Луганської області й інших куточків держави. Тут зібрані найкращі українські команди – цвіт ветеранського волейболу. До складу команд входять заслужені майстри спорту, майстри спорту міжнародного класу, які свого часу представляли Україну й СРСР на міжнародних аренах, коли були у професійному спорті. Тому молоді й нинішнім професійним спортсменам дуже цікаво дивитися на такі ігри. Цей турнір, звісно, популяризує волейбол і наше місто.

Ігор Слинько подякував за підтримку партнерам і спонсорам турніру, зокрема й Полтавській облдержадміністрації за допомогу й фінансове сприяння у проведенні змагань.

За словами президента Асоціації ветеранів волейболу України Ігоря Бірюкова, упродовж 2018 року в Україні відбулися 35 турнірів із волейболу серед ветеранів.

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk