Previous Next

19 червня – День фермера України

Надрукувати

Аграрії та фермери України – завжди були потужною армією, яка з року в рік повністю забезпечувала продовольчу безпеку України та світу.

Наразі, в умовах війни, вони працюють на два фронти. Так, без перебільшення, вони героїчно провели посівну кампанію–2022. Виходили в поля і вдень, і вночі, ризикуючи власним життям. Всупереч обстрілам і бомбардуванням. Окупації. Мінуванню полів і техніки. 

Цієї весни вони засіяли понад 13 млн га сільськогосподарських земель по всій Україні. І завдяки їм Україна готується зібрати урожай у 65 млн тонн зернових, зернобобових та олійних.

Паралельно аграрії та фермери усю війну допомагають армії, переселенцям і мешканцям територій, де тривають активні бойові дії, підтримуючи їх продовольством та забезпечуючи іншими гуманітарними потребами.

Сьогодні, у День фермера, дякуємо всім вам за громадянську позицію, професіоналізм та істинну відданість справі. Дякуємо за те, що дбаєте про продовольчу й економічну стабільність України та кожної української сім’ї.

Нехай в Україні якнайшвидше настане Мир, якого так всі прагнуть! А вам – завжди відбірного врожаю, достатку й благополуччя.

Слава Україні!

Слава нашим захисникам!

Слава українським аграріям та фермерам!