Полтавщина отримала міжнародну технічну допомогу в межах проєкту «ГОВЕРЛА»

Надрукувати

Полтавська обласна військова адміністрація, як реципієнт проєкту  «ГОВЕРЛА», що фінансується Агентством Сполучених Штатів з міжнародного розвитку USAID отримала міжнародну технічну допомогу. Це – ІТ-обладнання (10 ноутбуків, 3 багатофункціональних пристрої  та комплектуючі одиниці), офісний папір, 20 подовжувачів на котушках, 100 вогнегасників ВП-5. 

Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін. 

За його словами, отримане обладнання буде використане для підвищення ефективності урядування та покращення співпраці з територіальними громадами, кращого реагування на надзвичайні ситуації і виклики.

«ГОВЕРЛА» також надає безпосередню та таку необхідну у цей важкий період підтримку територіальним громадам-учасникам проєкту – Миргородській,  Оржицькій, Диканській, Лубенській, Сенчанській.

«Усе буде Україна! Разом до перемоги! Дякуємо партнерам – проєкту USAID «ГОВЕРЛА», – зауважив Дмитро Лунін.

 

Довідково: Проєкт «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») один з найбільших проєктів USAID з підтримки органів місцевого самоврядування і реформи децентралізації, що працює на національному та місцевому рівнях заради розвитку всіх громад.