• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

На Полтавщині відзначили рятувальників та вибухотехніків, які виконували завдання під час війни

Сьогодні начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін разом із керівництвом ДСНС України та обласної ради вручили відзнаки рятувальникам, які виконували завдання в Донецькій і Луганській областях та ліквідовували наслідки ракетних ударів по Кременчуку й Полтаві. Також відзначили вибухотехніків, які знешкоджували снаряди, міни, боєприпаси на півночі Полтавщини, на території «гадяцького сафарі».

«Маю честь вручити відзнаки справжнім Героям! Рятувальникам, які ліквідовували наслідки ракетних ударів по Кременчуку та Полтаві. Рятувальникам, які виконували завдання в Донецькій та Луганській областях. Вибухотехнікам, які знешкоджували снаряди, міни, боєприпаси на півночі Полтавщини, на території «гадяцького сафарі», – зауважив Дмитро Лунін, –  сьогодні рятувальники так само, як і військові, стоять на передовій захисту життя та здоровʼя українців. Бажаю всім сил і стійкості. Особливо тим рятувальникам, які працюють у гарячих точках».

Начальник Полтавської ОВА подякував заступнику голови ДСНС України Роману Примушу, який передав нашому обласному гарнізону рятувальників дрони та 6 пожежних машин британського та італійського виробництва.

«Приємно перебувати з візитом на Полтавщині. Це – прифронтова область, яка забезпечує належне реагування на всі події й виклики в державі. Тут неодноразово підставляли плече колегам із України, – сказав Роман Примуш, – сьогодні вся служба ДСНС довела готовність до будь-яких ситуацій, складних, непередбачуваних і ризикованих. Ми – ті, хто йде слідом за Збройними Силами України на найнебезпечніші території виконувати свої завдання. Лише разом ми зможемо все подолати. До перемоги! Слава Україні!».  

За словами першого заступника Полтавської обласної ради Олександра Лемешка, Полтавщина сьогодні стала потужним гуманітарним хабом – людям надається, соціальна, гуманітарна, медична підтримка. На високому рівні спрацювали й підрозділи правоохоронних органів, ДСНС, які виконували свої обов’язки у інших регіонах нашої держави. На їхню адресу линуть слова вдячності за небайдужість та високий професіоналізм.

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
УВАГА! Конкурс на здобуття Українсько-єврейської літературної Премії «Зустріч-2024»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk