Previous Next

Умови проживання переселенців і якість сільських водогонів моніторять на території Полтавського району

Надрукувати

З початку російської агресії проти України чимало людей виїхали з окупованої території в більш безпечні регіони України, де намагаються облаштуватись та будувати своє подальше життя.

Для зручності вимушених переселенців на Полтавщині створили тимчасові пункти проживання людей. Фахівці Полтавського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області продовжують моніторити ці пункти проживання ВПО.

У період роботи з 16.05. 2022  по 20.05.2022 року спеціалісти Полтавського районного управління здійснили 6 перевірок місць для проживання вимушено переселених осіб (ВПО). Зокрема, фахівці дивилися умови проживання та харчування.

Також перевірили 3 пункти видачі гуманітарної допомоги. Під час перевірок проводили роз’яснювальну роботу щодо профілактики гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь, правил зберігання харчових продуктів.

Окрім цього, 19.05.2022 року з метою недопущення погіршення санітарно-епідемічної ситуації в Полтавському районі здійснили 2 комісійні перевірки сільських водогонів на території Чутівської ТГ.

За результатами перевірок водогонів до органів місцевого самоврядування буде направлено листи з рекомендаціями щодо усунення виявлених порушень.

 

Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області