Previous Next

Валерій Головко нагородив переможців Суперкубка Полтавської області з футболу

Надрукувати

У Полтаві, на стадіоні «Динамо», відбулася гра за Суперкубок Полтавської області з футболу. За перемогу боролися команди «Олімпія» із Савинців Миргородського району й «Колос» із Лазірок Оржицького району.

Володарями цьогорічного Суперкубка стали гравці «Колоса», виборовши у суперника перемогу з рахунком 2:1. Нагороди переможцям і призерам вручили голова облдержадміністрації, голова ГС «Федерація футболу Полтавщини» Валерій Головко, заступник голови Федерації Олександр Мелащенко й виконавчий директор Віктор Пожечевський.

– Дякую командам за гарну гру. Вона була напруженою. Останні хвилини матчу показали, що обидві команди гідні перемоги. Цього року вони найкращі в Полтавській області, – зазначив Валерій Головко.

– Переможцями чемпіонату Полтавщини з футболу стала «Олімпія». Вона місяць тому здобула й цьогорічний Кубок області. Тому за Суперкубок із ними змагалися гравці «Колоса» – фіналісти Кубка Полтавщини, – розповів виконавчий директор ГС «Федерація футболу Полтавщини» Віктор Пожечевський. – Переможців і призерів Суперкубка нагородили медалями й сертифікатами на отримання фірмових м’ячів, а також вручили командам квитки на сьогоднішній матч Ліги Європи між «Ворсклою» і «Карабахом».