Запрошуємо до участі в онлайн-воркшопі «Стратегічне планування розвитку територіальних громад Полтавської області»

Надрукувати

Агенція регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» запрошує представників органів місцевого самоврядування, що відповідальні за розробку/оновлення Стратегії розвитку територіальної громади, приєднатися до онлайн-воркшопу «Стратегічне планування розвитку територіальних громад Полтавської області”. Захід відбудеться 1 березня 2022 року на платформі Google Meet.

Метою онлайн-воркшопу є отримання практичних навичок у розробці / приведенні до відповідності Стратегій розвитку територіальних громад та Планів їх реалізації до Методичних рекомендацій щодо порядку розроблення, затвердження, реалізації, проведення моніторингу та оцінювання реалізації стратегій розвитку територіальних громад, що розроблені Міністерством розвитку громад та територій України.

Для участі необхідно надіслати лист-підтвердження на e-пошту Агенції Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 24.02.2022 року із зазначенням ПІБ учасників, їх контактних номерів телефонів та е-пошти. На електронні адреси, зазначені в листі-підтвердженні, учасникам за день до проведення заходу буде надіслано посилання на онлайн-воркшоп. Усі учасники отримають електронні сертифікати про підвищення кваліфікації.