В Україні триває правопросвітницька кампанія «Права захисників!»

Надрукувати

Із 9 по 13 жовтня в Україні проводиться правопросвітницька кампанія «Права захисників!», яка приурочена до Дня захисника України й має на меті надати максимальну інформацію ветеранам про передбачені для них права і гарантії, а також як їх реалізувати і захистити.

Під час проведення кампанії працівники системи безоплатної правової допомоги та органів юстиції інформуватимуть учасників бойових дій, ветеранів щодо передбачених для них прав і соціальних гарантій й намагатимуться виявити наявні проблеми ветеранів у сфері реалізації та захисту їх соціальних прав.

Запрошуємо захисників отримати безоплатну правову допомогу та дізнатися про свої права! Звертайтеся до фахівців системи безоплатної правової допомоги Полтавської області.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області працює за адресою: м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40.

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Полтава, вул. Міщенка, 2, тел. (0532) 50-27-22.

Другий полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 37/40.

Кременчуцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Кременчук, вул. Небесної Сотні, 54, тел. (05366) 3-00-38.

Лубенський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Лубни, вул. Монастирська, 17, тел. (05361) 77-479.

Регіональний центр з надання безоплатної

вторинної правової допомоги у Полтавській області