Previous Next

Олег Синєгубов привітав учнів спеціалізованого освітнього закладу з Днем Святого Миколая

Надрукувати

Напередодні Дня Святого Миколая, який цьогоріч припадає на неділю, 19 грудня, голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов відвідав учнів Полтавської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради, яка забезпечує здобуття освіти для дітей з порушеннями мовлення та слуху та привітав школярів з наближенням свята.

«День Миколая - свято здійснення мрій! Ми беремо на себе зобов’язання і працюємо для того, щоб ваші мрії завжди збувалися. Знаю, що зараз серед нас знаходяться спортсмени, які нещодавно привезли перемогу з боєвого мистецтва карате. Пишаюся вашими досягненнями! Нехай здобуті перемоги стануть прикладом для інших школярів. Ми ж, в свою чергу, працюватимемо, щоб створити найкращі умови для ваших занять», - повідомив Олег Синєгубов.

Виконуюча обов’язки директора освітнього закладу Олена Яковенко зауважила, що педагогічний колектив школи-інтернату працює для того, щоб навчання і дитинство школярів стали найщасливішими роками їх життя.

Очільник області подарував учням першого класу інтерактивну дошку, проєктор та кольоровий принтер. Спортсменам вручено м’ячі для футболу та волейболу, різноманітні настільні ігри, глобуси, шахи, шахмати, килимки та тренажер для проведення лікувальної фізкультури. Окремо кожен учень закладу отримав солодкий подарунок.