Previous Next

Завершується реконструкція спорткомплексу на Петра Юрченка в Полтаві

Надрукувати

Спортивно-видовищний комплекс на вулиці Петра Юрченка – це масштабний інфраструктурний та великий промоційний об’єкт для області. 

Комплекс увійшов до програми Президента «25 спортивних магнітів». У ньому є не лише басейни на 50, 25 і 6,5 метрів, а й тренажерна та спортивна зали та адміністративні приміщення. 

«Усі роботи вже на фініші! Зовсім скоро будь-який житель області зможе тут тренуватися. А лише пів року тому ніхто й не вірив, що класичний полтавський довгобуд оживе. Ось це яскравий приклад реального результату, який створює програма Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво»», – наголосив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

Спорткомплекс надасть змогу розвивати на Полтавщині кілька видів спорту: плавання, водного поло, триатлону, фізпідготовки веслувальників, борців і боксерів, плавання серед спортсменів із інвалідністю – дефлімпійські та паралімпійські види спорту. Будівля передбачає доступність і безпечність для людей з інвалідністю. Тут тренуватимуться спортсмени олімпійської та паралімпійської збірних команд.

Нагадаємо, спортивно-видовищний комплекс на вулиці Петра Юрченка в Полтаві зводять за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».