Протягом минулого тижня фахівці Держпродспоживслужби Полтавщини перевірили майже 600 об’єктів

Надрукувати

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області здійснюють контролю за виконанням обмежень, визначених постановою КМУ від 09.12.2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним погіршенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом» та постановами Головного державного санітарного лікаря України.

Спільно із органами влади та місцевого самоврядування, Національної  поліції фахівці Управління щоденно проводять перевірки суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами,  громадського харчування,  закладів освіти та іншими об’єктами по виконанню встановлених карантинних заходів.

У період з 06.12.2021 р. по 12.12.2021р. Головним управлінням Держпродспоживслужби в Полтавській області перевірено  майже 600  об’єктів.

Порушення протиепідемічних вимог  встановлено  на 90  об’єктах. До порушників застосовувалися відповідні заходи реагування, зокрема, надано 90 приписів (пропозицій),  складено 56 протоколів  про адміністративне правопорушення.

 

Зокрема фахівці  перевірили:

Перевірки тривають. Дотримуйтеся елементарних протиепідемічних заходів, піклуйтеся один про одного! Всім здоров’я!